Hogyan legyél sikeres – elpusztíthatatlan válallkozó?

Hogyan legyél sikeres – elpusztíthatatlan válallkozó?

Enne több módja is akad.

Induljuk ki a legegyszerűbb módon: van

  • ismerősöd
  • barátod
  • gyerekkori barátod
  • rokonod
  • gyereked
  • anyósod

aki jelenleg, a hatalom megfelelő pozíciójában tevékenykedik és csupán emberbatárti szeretetből, na meg némi anyag ellenszolgáltatás fejében megsúgja, hogy az állam milyen manővereket tervez, így ezzel már te is remekül tervezhetsz.

Pl. a szántóföldön új stadion épül pár éven belül. Te apróért felvásárolod a területet a sok kis tulajdonostól, majd míly nagy a fájdalmad, hogy el kell adnod állambácsinak sokszoros szorzóval (hívd fájdalomdíjnak), és máris megvan a tőkéd a továbblendüléshez.

Na nehéz volt?

Ugyanezt eljátszthatod, ha van ismerősöd bármely beszerzési osztályon, mert ha az egy állami iroda, akkor oda tuti mérhetetlen mennyiségű papír, nyomtatópatron, laptop, egér stb. kell, hiszen az elfogy a használat közben, hacsak nem lába kél, és akkor azonnal pótolni kell, hogy ne álljon le a hivatal.

Kicsit lassú a kifizetés, de tutira megérkezik. Tegyél belőle félre, mert jóakaród sem a két szép szemedért dolgozott meg a helyedért.

Vannak ennél kifinomultabb módszerek….

Lassan belevágunk, és ha akarod, ha nem Te biza milliomos leszel… vagy lóvéban, vagy tapasztalatokban.

(persze egy szerencsés nősülés, agyvagy férjhez menés minden gondodat megoldja).

Jah, és fontos szabály: az adófizetők pénzének ellopása egyetlen alkalmas alkalommal lehetségees: MOST, AMIKOR AZ ALKALOM ADÓDIK RÁ. Később már baszhatod.

Ilyenkor a szabályok sem olyan szígorúak veled, mint bármely egyéb halandónak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.